5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Gücvenliğiniz derunin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zaruri olan sistemler sabık apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları çok anatomi topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı majör binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği ıztırari olarak kullanılmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve esrarı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları gibi değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapları yangın çabucak, binalarda taksimmler arası yangın intikalini belirli bir gün aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden başlamışsa dışarıya, haricen başlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve güç-dünyalık kaybı riskinin giderilmiş edilmesini esenlar.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile müşterek kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlarında insanların yangın düzından hızla uzaklaşmalarını esenlayarak Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul önemli bir rol üstlenmektedir.

Projeye en münasip Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı çın haydi haydi oluşturulan ve kalabalık grupların sağlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış veya Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın uyma etmesi gereken kaideleri dâhilermektedir.

Yangın merdiveni bapsı, dumanı ve ısıyı minimal düzeye indirir. Havayı kat özelliği sebebiyle alevlerin muayene altına alınmasında destek olabilir ve yangının yayılmasını engeller.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine münasip olarak belirlenen bölgelere ve nüshalara bakarak yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde veya yakınında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her hin sere serpe bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın kapısı özelliklerinden gır geçirmek gerekir ise şu özellikleri nâkil bir kapı tercih ettiğinizden güvenli olmanızı öneririz;

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Denk Odası kısımlarından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; zirda mevcut Garaj adına iniş derunin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın kapısı fiyatları ürün özelliklerine ve kalitesine için başkalık göstermektedir. Ederı etkileyen temel etken bapnın kızdırmae dayanıklılık seviyesidir. Bu hırse dayanıklılık seviyesi de bu mevzuda yetkilendirilmiş olan TSE kabilinden sertifikasyon ve belgelendirme yapıları tarafından meydana getirilen testler sonucunda belirlenmektedir.

Report this wiki page